Asayiş

Sivasspor’un Adını Kullanarak Para Toplayan Uyanıklar Cezaevini Boyladı

Sivasspor'un adını kullanarak yardım parası toplayan iki dolandırıcı Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak tutuklandı.

13-07-2024 09:57
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas’ta, Sivasspor Kulübü kurumsal kimliğini kullanarak yardım parası topladığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda, olaya karıştığı tespit edilen M.G. ve G.G. isimli iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların konaklama yaptıkları otel odası ve araçlarında yapılan aramalarda suç unsuru olabileceği değerlendirilen para ve materyallere el konuldu. Yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak Sivas Kapalı Cezaevine teslim edildi.
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
İlimizde Sivasspor Kulübü kurumsal kimliğini kullanarak yardım parası topladığı ihbarı alınan şahısların tespit edilerek yakalanmaları adına Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, şüpheliler tespit edilerek 12.07.2024 tarihinde yakalanmışlardır. Yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak Sivas Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir. Bu ve benzer olaylarda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için iş yerlerine gelerek yardım talep eden şahısların izin belgelerinin olup olmadıklarını kontrol etmelerini tavsiye ediyoruz. Halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden olaylar ile ilgili mücadeleye, halkımızdan aldığımız güç, mülki ve adli makamların talimatı, polisimizin azim ve kararlılığıyla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla sunulur.”

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER