Spor

Sivasspor'un Genç Yıldızı İddialı

Sivasspor'un genç futbolcusu Emirhan Başyiğit, yeni sezonda forma şansı bulmak istediğini dile getirerek, “Ümit milli takım ve oradan da A milli takıma yükselmek istiyorum” dedi.

Sivasspor'un Genç Yıldızı İddialı
30-07-2024 10:43
SİVAS

Hakan KALELİ

EMS Yapı Sivasspor Futbol Akademisi'nden yetişen genç futbolcu Emirhan Başyiğit, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Emirhan, Sivasspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sezon başında U19 milli takımı ile Avrupa şampiyonasına katıldığını söyleyen Emirhan, “Sivasspor’da olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Sezon başında U19 milli takımının Avrupa şampiyonası vardı. Finallere kalarak güzel bir başarı sağladık. Hocama teşekkür ediyorum bana güvendi ve şans verdi” dedi.

“GÜZEL BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUZ”

Hedefinin Ümit milli takım ve oradan da A milli takıma yükselmek olduğunu vurgulayan Başyiğit, “Şimdi sıra burada ve formayı almaya çalışacağım inşallah. Bülent hocam da bana güvendi, formayı alıp yeniden milli takıma gitmek istiyorum. Güzel bir ekiple iyi bir şekilde çalışıyoruz. Bülent hocam olsun, ekip olsun gayet iyi çalışıyoruz. Yeni sezonda da formayı almaya çalışacağım ve formayı alacağıma inanıyorum. Ümit milli takım ve oradan da A milli takıma yükselmek istiyorum” diye konuştu.

Öte yandan Emirhan Başyiğit, U19 Milli takımının Norveç ile oynadığı U20 Dünya Kupası Play-Off maçında görev yapmış 45 dakika sahada kalmıştı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER