Spor

Sivasspor'un Genç Yıldızlarına Milli Takımdan Davet

Net Global Sivasspor’un genç yıldızları Emre Gökay ile Muhammed Sinan Kaya, U19 Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.

Sivasspor'un Genç Yıldızlarına Milli Takımdan Davet
28-08-2024 10:18
SİVAS

HAKAN KALELİ

U19 Milli Takımımız, 6-8 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık maçları öncesinde aday kadrosunu açıkladı.

Sivasspor’un genç oyuncularından Emre Gökay ve Muhammed Sinan Kaya, bu önemli maçlar için millî takıma davet edilen isimler arasında yer aldı. 2 genç oyuncunun performansı, U19 Millî Takım teknik direktörünün de dikkatini çekti ve genç oyuncular, millî takım kadrosuna davet edildi.

U19 Millî Takımımız, Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık maçlarında ilk olarak 6 Eylül Cuma günü saat 17.00’de, ardından ise 8 Eylül Pazar günü yine saat 17.00’de Darıca İlçe Stadı’nda sahaya çıkacak.

Sivasspor Kulübü de iki futbolcu için başarı mesajı yayımladı. Mesajda, “U19 Millî Takımımızın 6-8 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya genç oyuncularımız Emre Gökay ve Muhammed Sinan Kaya da davet edildi. 2 sporcumuza da başarılar dileriz” ifadesi kullanıldı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER