Spor

Sivassporlu Taraftarlara Müjde! Manaj Dönüyor

Net Global Sivasspor’da başarılı futbolcusu Rey Manaj’ın sahalara döneceği maç belli oldu. Manaj’ın ligin 10. haftasında Adana Demirspor ile oynanacak olan maça yetişeceği öğrenilirken, Hatay maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Sivassporlu Taraftarlara Müjde! Manaj Dönüyor
11-10-2024 11:07
SİVAS

AYDIN DELİKTAŞ

Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonunun 9. haftasında Net Global Sivasspor, sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından, Yiğidolar antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Sivasspor’da Arnavut golcü Rey Manaj sevinci yaşanıyor. Sakatlığı sebebiyle takım arkadaşlarını bir süredir yalnız bırakan Manaj antrenmanlara tekrar döndü. Antrenmanın bir bölümünde yer alan Manaj’ın Hatay maçında forma giymeyeceği öğrenildi.

Kontrollerden dahilinde antrenmanlara katılan Rey Manaj’ın ligin 10. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynanacak olan maçta görev alacağı da alınan bilgiler arasında.

BÜLENY UYGUN DA DUYURDU!

Teknik Direktör Bülent Uygun da Rey Manaj ile ilgili panelde yaptığı konuşmasında, “Tüm transfer planlarımızı Rey Manaj üzerine yapmıştık. Transfer gerçekleşmedi. Takıma geri döndü. Hasta hasta oynamak istedi. Ben Manaj'a oynamamasını söyledim. Ancak, bu tür futbolcular oynamak istiyorum derse engel olamıyorsunuz. Maçta golünü attı. Sakatlanıp çıktı. Hatayspor maçına yetişmesi zor. Ancak, Manaj'ın Adana Demirspor maçında sahada olacağına inanıyorum. Sağlık ekibimiz hızlı bir tedavi uyguladı. Bunda başarılı oldu” açıklamasını yapmıştı.

SİVASSPOR MANAJ OLMADAN KAZANAMIYOR

Rey Manaj’ın sakatlığının ardından Sivasspor, çıktığı 3 maçta da galibiyet alamadı. Kırmızı-beyazlı takım, 6. haftada deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalırken, 7. haftada sahasında Rams Başakşehir’e 2-1, 8. haftada ise deplasmanda Göztepe’ye 3-2 mağlup olmuştu.

LİGİN 5. HAFTASINDA SAKATLIK GEÇİRMİŞTİ

Başarılı futbolcu, Sivasspor'un Gaziantepspor ile oynadığı Süper Lig 5. hafta maçında sakatlanmıştı. Manaj, maçında 42. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmış ve sağ arka adalesinde yırtık tespit edildiği duyurulmuştu. Yaklaşık 1 ay boyunca ülkesinde tedavi gören Manaj, geçtiğimiz günlerde de Sivas’a dönmüş ve tedavisine burada devam etmeye başlamıştı.


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER