Spor

Sivassppor'a Ceza Üstüne Ceza

Süper Lig’in 36’ncı haftasında oynanan Sivasspor, Başakşehir maçı sonrası temsilcimiz saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Kurul tarafından açıklanan kararlarla Yiğidolar’a ceza yağdı. Teknik direktör Bülent Uygun ve futbolcu İbrahim Akdağ bir maç ceza alırken, basın sözcüsü Gökhan Karagöl’e de 3 ay hak mahrumiyeti cezası verildi.

Sivassppor'a Ceza Üstüne Ceza
17-05-2024 08:57
SİVAS

HAKAN KALELİ

PFDK Sivasspor’a ceza yağdırdı. Başakşehir maçı ardından disiplin kuruluna sevk edilen Sivasspor, Bülent Uygun, İbrahim Akdağ ve Gökhan Karagöl ile ilgili kararlar açıklandı. Kurul tarafından açıklanan kararlarda EMS YAPI SİVASSPOR Kulübünün, 12.05.2024 tarihinde oynanan EMS Yapı Sivasspor–Başakşehir Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta Güney Üst Tribün D-E, Maraton Üst Tribün F bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine verildi.

Ayrıca, Sivasspor hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 200 bin lira para cezası ile cezalandırıldı.

GÖKHAN KARAGÖL’E 3 AY HAK MAHRUMİYETİ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gökhan Karagöl’e toplamda 500 bin lira para cezası ve üç ay hak mahrumiyeti cezası verildi.  Karagöl’e müsabaka devre arasında akredite edilmediği alanda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası da verildi. Maçta kırmızı kart gören Bülent Uygun’a 1 maç ceza ile 39 bin para cezası, kırmızı kart gören İbrahim Akdağ’a da 1 maç ceza ile 19 bin 500 lira para cezası kesildi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER