Yaşam

?SİVAS´TA SIKINTI YAŞAMADIM?

?SİVAS´TA SIKINTI YAŞAMADIM?

?SİVAS´TA SIKINTI YAŞAMADIM?
23-02-2017 08:26

Gökhan KARA

Bursa Defterdarlığı görevine atanması nedeniyle veda ziyaretlerine devam eden Defterdar Mehmet Yazar, ?Sivas´ta 3 yıl 3 ay kaldım, hiçbir sıkıntı yaşamadım? dedi.

Kısa adı SESOB olan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği´ne önceki gün veda ziyaretinde bulunan Defterdar Yazar, Başkan Beşir Köksal ile görüştü.

HELALLİK İSTEDİ

Sivas´tan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Defterdar Yazar,  ?Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas´a 3 yıl üç ay oyunca görev yaptım. Görev sürem boyunca ne esnafla, ne mükelleflere nede personelimle sıkıntı yaşamadım. Sivas´ta güzel dostluklar kurdum. Her zaman başkan Köksal ve esnaf teşkilatı ile uyum içerisinde çalıştım. Desteğinize teşekkür ediyor, herkesin hakkını helal etmesini diliyorum? dedi.

?KİMSEYİ İNCİTMEDİ?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köksal ise, Defterdar Yazar´ın esnafların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini dile getirerek, ?Defterdarımız göreve geldikten sonra kimseyi incitmedi, esnaf teşkilatımızla her zaman uyumlu çalıştı. Esnafımızın sorunlarıyla ilgilendi. Yeni görevinde başarılarınızın devamını diliyorum ?diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER