Eğitim

Sizler Aydınlık Yarınlarımızsınız

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas Fen Lisesini ziyaret etti. Okul pansiyonunda kalan öğrencilerle sabah kahvaltısında buluşan Vekil Toy, öğrencilere hitap ederek, “Çok çalıştığınızı, başarılı olmak için emek verdiğinizi biliyoruz. İnşallah bu gayretlerinizin karşılığını alacak, hem kendi geleceğiniz hem de ülkemizin geleceği için birçok başarıya imza atacaksınız” dedi.

Sizler Aydınlık Yarınlarımızsınız
17-10-2023 13:37
SİVAS

Eraydın AYTEKİN

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener Sivas Fen Lisesi’nde okul bahçesinde düzenlenen bayrak törenine katıldı. Tören öncesinde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, "Her biriniz ülkemizin yarınlarına yön verecek, yöneteceksiniz. O nedenle sizlerin bilgili, kültürlü, birikimli, millî ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmenizi çok önemsiyor, bu alanda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu süreçte sizlerden aldığımız enerji ve yansıma bizleri çok mutlu ediyor. Her biriniz başarılarınızla Fen Lisesini kazandınız, ama daha yolun başındasınız. Daha çok çalışmalı, daha büyük başarılara imza atmalı, kendinize hedefler belirlemeli ve sizden sonra gelecek olan nesillere güzel bir miras bırakmalısınız" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ise, "Sizlerle bir arada olmak, ülkemizin yarınlarını şekillendirecek gençlerimizin gönlüne dokunmak bizim için çok önemli. Sizler ülkemizin aydınlık geleceği, göz aydınlığısınız. Çok çalıştığınızı, başarılı olmak için emek verdiğinizi biliyoruz. İnşallah bu gayretlerinizin karşılığını alacak, hem kendi geleceğiniz hem de ülkemizin geleceği için birçok başarıya imza atacaksınız." diye konuştu.

Vekil Toy ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, okulda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti. Bir eğitimci olarak eğitimle ilgili konulara hassasiyet gösterdiğini belirten Toy, "İnşallah öğretmen, öğrenci ve okul idarecilerimizle sık sık bir araya gelecek, eğitimcilerimizle sürekli istişare içerisinde olacağız." dedi.

Toy ve Yener, daha sonra öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER