Yaşam

SOKAKLARA 6 bin ARMATÜR

SOKAKLARA 6 bin ARMATÜR

SOKAKLARA 6 bin ARMATÜR
13-09-2017 07:54

Nurettin ÇUKURYURT

ÇEDAŞ´ın bu yılın ilk yarısında, cadde ve sokakların daha aydınlık olması amacıyla 6 bini aşkın armatür taktığı açıklandı.

Şebeke ve tesis çalışmalarına ara vermeden devam eden ÇEDAŞ´ın, geçen yıl başlattığı ?Her Sokak Aydınlık? projesini sürdüğünü belirten Genel Müdür Ahmet Sait Akboğa, Sivas genelinde bu kapsamda 2017´nin ilk yarısı sonuna kadar toplam cadde ve sokaklardaki aydınlatma direklerine 6 bin 785 yeni armatür takılarak, geceleri pırıl pırıl bir görüntü meydana getirildiğini söyledi.

Sivas´ın yanı sıra hizmet bölgeleri kapsamında bulunan Yozgat ve Tokat´ta da aynı projenin devam ettiğini bildiren Genel Müdür Akboğa, 3 ilde yıl sonuna kadar yenilenecek Armatür sayısının 50 bini bulmasını hedeflediklerini ifade etti.

?MUHTARLARLA KOORDİNE?

ÇEDAŞ´ın aydınlatma çalışmaları için 7 milyon 500 bin liralık yatırım planı olduğunu da vurgulayan Akboğa, ?En önemli paydaşlarımız arasında bulunan mahalle muhtarlarımız ile 2016 yılında başlatmış olduğumuz Her Sokak Aydınlık projemize Muhtarlarımızdan ve 0552 186 0 186 numaralı WhatsApp Destek Hattımıza gelen talep ve ihbarlar doğrultusunda, ekonomik ömrünü doldurmuş aydınlatma sistemlerini yeniliyoruz. Daha aydınlık  yaşam alanları meydana getirmek için çalışmalarımız devam ediyor? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER