Siyaset

SONUÇLAR PAZARLIK KONUSU OLMAMALI

SONUÇLAR PAZARLIK KONUSU OLMAMALI

SONUÇLAR PAZARLIK KONUSU OLMAMALI
18-04-2017 07:59

Anayasa Referandumunda yüzde 72 oranında ?Evet´ çıkan Sivas´ta Siyasi partilerin il başkanları sonuçları değerlendirdi

Erhan CEYLAN/

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ise Türk Milletinin hür iradesiyle yeni sisteme onay verdiğini söyledi.

Sivas´ın yüzde 72 ?evet´ oyu vermesine de değinen Navruz, ?Bu aslında sistem değil yönetim değişikliğidir. İlimizde evet oyu yüzde 72´inin üzerinde çıkmıştır. Bu çıkan sonuç pazarlık konusu niteliği taşımamaktadır. Çünkü bugün de ?Sivas destek veriyor ama kaybediyor´ gibi söylemler ortaya atılmaya başlandı. Bu destek vatandaşın görevidir. Bu nedenle pazarlık söz konusu olamaz. Karar Türkiye´mize ve milletimize hayırlı olsun. Türkiye millet bekası için ?evet´ dedi.

Bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi, bizim gibi yani Milliyetçi Hareket Partisi gibi sağlam kararlar almalı, dik duruş sergilemeli yani muhalefet görevini yerine getirmeli. Milliyetçi Hareket Partisi, 16 Nisan 2017´ye kadar üstüne düşen her görevi harfiyen yerine getirmiş, verdiği demokratik sözün ardında kararlı ve omurgalı şekilde durmuştur. Bugünden sonra iktidarın PKK terör örgütü ile FETÖ´ye karşı mücadelesini daha ileriye taşımalı ve bunun siyasi adımlarını da atmalıdır. Milletin beklentisi bu yöndedir? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER