Gündem

SORUNLARIMIZI TORUNLARIMIZA BIRAKMAYACAĞIZ

SORUNLARIMIZI TORUNLARIMIZA BIRAKMAYACAĞIZ

SORUNLARIMIZI TORUNLARIMIZA BIRAKMAYACAĞIZ
03-07-2018 07:58

AK Partiden 2´nci kez seçilen Milletvekili Habip Soluk, Türkiye´nin yükselişinin devam edeceğini belirterek, ?Bundan sonra sorunlarımızı daha hızlı çözerek, torunlarımıza bırakmayacağız" dedi.

AK Parti Milletvekili Habib Soluk, önü açılan Türkiye´nin yeni sistemle yükselişinin devam edeceğini belirterek, ?Bundan sonra sorunlarımızı daha hızlı çözerek, torunlarımıza bırakmayacağız? dedi.

Seçimlerden sonra Çimen Gürme´de geçtiğimiz gün basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Soluk, huzur ve sükun içerisinde yapılan seçimlerde katılımın yüksek olmasının önemli bir anlak ifade ettiğini, herkesin demokratik hakkını kullandığını vurgulayarak, "Bize kalkıp da demokrasi dersi vermeye çalışan ülkelerde katılım oranı yüzde 40 civarında, bizdeki katılım oranı yüzde 86. Demek ki demokrasinin beşiği Avrupa değil, Ortadoğu´nun göbeğinde köprü konumunda olan, Asya ve Avrupa´yı bağlayan Türkiye Cumhuriyetiymiş." dedi. 

AK Parti´den ikinci kez Sivas Milletvekili seçilen Soluk, seçimlerdeki ittifaklarla ilgili çok senaryolar yazıldığını dile getiren Soluk, şunları söyledi.

"Belki de bu seçimin bu kadar sakin geçmesinde ittifakların çok büyük payı vardı. Bir defa kanunen değil ama fiilen baraj konusu ittifaklarla ortadan kalktığında milletin birbirine öyle zehir zemberek acı lisan kullanması da ortadan kalkmış oldu. Memleketimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden farklı bir seçim olduğunu hep birlikte milletçe kabul ediyoruz. 24 Haziran Türkiye için bir miladın başlangıcı. Yeni bir sistemin, yeni vizyon ve misyonların devreye girme sürecidir. Bundan da karlı çıkacak ve refahı yaşayacak bizleriz, memleketimizdir diye düşünüyoruz."

            ?TORUNLARIMIZA BIRAKMAYACAĞIZ?

AK Parti´nin gelecekle ilgili planlarını yaptığını ve yol haritası belirlediğini aktaran Soluk, "16 yıldır bu milletin verdiği yetkiyle yükselişimiz devam etmiştir. İnşallah bundan sonra da çok daha hızlı olarak sorunları torunlarına bırakan bir Türkiye değil, sorunsuz, refah içerisindeki bir Türkiye´yi torunlarına bırakan bir nesil olarak anılacağımızdan hiç kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın." diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER