Spor

STOPER KAYA, SİVAS BELEDİYESPOR´DA

STOPER KAYA, SİVAS BELEDİYESPOR´DA

STOPER KAYA, SİVAS BELEDİYESPOR´DA
28-12-2019 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, Altındağ Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki genç stoper Yalçın Eycan Kaya´yı renklerine bağladı.

Ara transfer çalışmalarını hızla sürdüren yeşil-beyazlı kulüp, son olarak Altındağ Belediyespor´da forma giyen Ankaralı defans oyuncusu Yalçın Eycan Kaya ile anlaşmaya vardı.

Teknik Direktör Özer Karadaş ve yönetimin isteği, doğrultusunda transfer edilen tecrübeli oyuncu, önceki gün Sivas´a gelerek kulüp başkanı Harun Budaklı ve diğer yöneticilerle görüşme yaptı. Daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan kulübe imza attı.

Kariyerinde 68 maça çıkan Kaya, 5 gol kaydetti. 15 kez sarı kartla cezalandırılan Kaya 1 kez de kırmızı kart gördü. Defans oyuncusu Kaya, kariyerinde toplamda 5 bin 108 dakika oyunda kaldı.

Diğer yandan transferle ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ?Sivas Belediyespor Altındağ Belediyespor´dan stoper Yalçın Eycan Kaya ile anlaşmaya vardı. Kulübümüze hoş geldin der, başarılar dileriz.?

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER