Yaşam

Şükrü Ali Danışan: “Yeni Sezon Güzel Geçecek”

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nün stoper oyuncusu Şükrü Ali Danışan, “Burada arkadaşlık çok iyi, üst düzey. Biz sadece saha içinde değil, saha dışında da hep beraberiz. Ben yeni sezonun güzel geçeceğine inanıyorum” dedi.

Şükrü Ali Danışan: “Yeni Sezon Güzel Geçecek”
04-10-2024 11:46
SİVAS
HAKAN KALELİ
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, Pazar günü sahasında Siverek Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Sivas temsilcisinde takımın son transferlerinde Şükrü Ali Danışan, kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.
22 yaşındaki stoper, takım olarak güzel bir oluşumun içerisinde olduklarını belirterek, “Güzel bir oluşum içerisindeyiz Ahat hocamız ve ekibiyle birlikte. Takım iyi, güzel bir şekilde çalışıyoruz lige. Allah nasip ederse ligin de iyi geçeğini düşünüyorum. Çünkü çok iyi çalıştık. Hafta içi çalışırsan, hafta sonu güzel bir galibiyet alırsın ben her zaman bunu söylüyorum. İnşallah hepimiz için sakatlıksız, kazasız belasız bir sezon geçecek. Hocama da takım arkadaşlarıma da, yönetime de inanıyorum. Bizim tesisimiz yok bunu herkes biliyor. Tesisimiz olmadığı için bazı sorunlar olabilir ama ben güzel bir oluşumun içerisinde olduğumuza inanıyorum. Burada arkadaşlık çok iyi, üst düzey. Biz sadece saha içinde değil, saha dışında da hep beraberiz. Ben yeni sezonun güzel geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER