Spor

Süper Lig’e Yeni Logo

Trendyol Süper Lig, yeni sezon öncesinde görsel kimliğini yeniledi.  9 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon için özel olarak tasarlanan logo ve kupa sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Zaferi ve mücadeleyi simgeleyen yeni logo, taraftarları tribünlerde bir araya getirirken, tüm takımların adını taşıyan kupa ise ligdeki eşitliği vurguluyor.

Süper Lig’e Yeni Logo
02-08-2024 10:30
SİVAS

NESLİHAN KOÇ

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonundan itibaren kullanacağı logo ve şampiyonluk kupasında değişikliğe gidildi. Trendyol Süper Lig'in yeni logosu, zaferi ve gönülden oynanan futbolu simgeliyor. Logonun üst bölümü kolları açıp sevincini taraftarlarla paylaşmayı, alt kısmı ise son saniyeye dek tüm kalbinle mücadele etmeyi temsil ediyor. Trendyol Süper Lig takımlarının, tüm taraftarların ve paydaşların bu logo altında aynı değerler ve ortak bir amaç altında buluşup birleşmesi, fair-play içinde bu güzel oyunu daha da güzelleştirmesi bekleniyor.

Ulusal ve uluslararası deneyimi olan kurumlarla birlikte, Trendyol Süper Lig kulüplerinin başkan, yönetici, pazarlama departmanları, yayıncı kuruluşlar, sponsorlar ve futbolun tüm paydaşlarıyla yapılan çalışmalar neticesinde, Avrupa'nın üst düzey ligleri ve UEFA turnuvaları değerlendirilerek yeni Trendyol Süper Lig logosu hayata geçirildi.

Türk futbolu; dinamik yapısı ve her geçen gün artan izleyici kitlesiyle Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri olma hedefine koşar adımlarla ilerliyor. Trendyol Süper Lig'i sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da dikkatle takip edilen bir markaya dönüştürme vizyonu eşliğinde yenilikçi yaklaşımlarla somut adımlar atılıyor. Rekor artışla yenilenen yayın haklarıyla Avrupa'nın en değerli 6. ligi olan Trendyol Trendyol Süper Lig'in imajının yenilenmesi, yüzünün değişmesi futbolumuzun marka değerine katkıda bulunacak uzun vadeli bir stratejinin ilk yansımalarından biri olarak görülüyor.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER