Siyaset

SÜREÇ BAŞLADI İLK ADAY ADAYI YAĞMUR OLDU

SÜREÇ BAŞLADI İLK ADAY ADAYI YAĞMUR OLDU

SÜREÇ BAŞLADI İLK ADAY ADAYI YAĞMUR OLDU
06-11-2018 07:38

Erhan CEYLAN/

AK Parti´de 31 Mart yerel yönetim seçimleri aday adaylık süreci dün başladı. Partinin ilk belediye başkanı aday adayı ise Yusuf Yağmur oldu. Daha önce AK Parti´den milletvekili aday adaylık başvurusu yapan ancak adaylar arasında yerini alamayan Sivaslı işadamı Yağmur, dün Belediye Başkanlığı´na aday olduğunu belirterek partiye resmi başvurusunu yaptı.

İlimizde birçok STK´ların kurucu üyeliği ve kurs öğretmenliği yapan hac-umre organizatörü Yağmur, Sivas´ta değişime ihtiyaç olduğunu belirtti. Parti binasında Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptıktan sonra basın açıklaması yapan Yağmur, Sivas´ın kalkınması adına birkaç projesini de açıkladı.

İlimizde yaşanan göç problemine değinen Yağmur, ?Göçü tersine çevireceğiz. Sivas göç veren bir il değil alan bir haline gelecek. Son yüzyılın projeleriyle Sivas´a damga vurmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın kriterleri olan enerjik, kafasında projesi, halkın gönlüne girmiş, Sivas´ta 30 yıldır hizmeti bulunan Sivas´ın evladıyım. Akıl, proje, hizmet ve vicdanla siyaset yapacağız? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER