Gündem

Tanrıverdi’den Gazetemize Ziyaret

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Tanrıverdi, basının demokrasinin en vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek halkın sesi olduğunu söyledi.

Tanrıverdi’den Gazetemize Ziyaret
25-07-2024 14:21
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Koordinatörümüz Muhittin Karahan ile görüştü.

Basının toplumun en önemli ve temel kurumlarından biri olduğuna dikkat çeken Tanrıverdi, “Demokrasinin temel taşı olan basın özgürlüğü, bilgiye erişim ve ifade özgürlüğü için vazgeçilmezdir. Basının bağımsızlığı kadar basın mensuplarının toplumun haber alma hakkını gözeterek tarafsızlık ilkesine ve meslek ahlakına uymaları, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygıyı esas almaları demokratik bir toplum için vazgeçilmez bir gerekliliktir. Bu bağlamda, kamuoyunun doğru, tarafsız haber alması için fedakârca mesleklerini icra eden yerelden ulusa tüm değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karahan ise basın yayın ilkelerine bağlı kalarak toplumu bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER