Gündem

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden danışmanlık hizmeti alım ihalesi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden danışmanlık hizmeti alım ihalesi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden danışmanlık hizmeti alım ihalesi
11-11-2022 09:22

Tapu ve Kadastro Genel MüdürlüÄŸü'nden danışmanlık hizmeti alım ihalesi, Basın Ä°lan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr tarafından yayınlandı. 

Tapu ve Kadastro Genel MüdürlüÄŸü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi kapsamında Sosyal Etki DeÄŸerlendirme Çalışması amacıyla Danışmanlık Hizmeti alım ihalesi düzenleyecek. 


Tapu Kadastro Modernizasyon Projesi Ek Finansmanı kapsamında yapılmakta olan Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi ve Kadastro Haritalarının SayısallaÅŸtırılması çalışmaları ile ilgili olarak hizmetin; kalitesini, verimliliÄŸini, sosyal etkinliÄŸini hizmeti sunan, yararlanan ve etkilenenlerin bakış açısıyla deÄŸerlendirilmesi amaçlanmaktadır. 


Tapu ve Kadastro Genel MüdürlüÄŸü, ilanda belirtilen hizmetleri verebilecek uygun nitelikle danışmanları ilgi beyanına davet etmektedir. Ä°lgilenen danışmanlar, söz konusu hizmetleri yerine getirmeye yeterli olduklarını belirten bilgileri saÄŸlamalıdır. Ä°lgi beyanlarının posta, kurye, kargo veya elden 25.11.2022 günü yerel saat ile 17:00'ye kadar belirtilen adrese teslim edilmesi gerekmektedir.

Ä°lan metnini görüntülemek için tıklayınız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER