Spor

Taraftarlar Maçı Sivas Ekspres'ten Takip Etti

Sivasspor'un, Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçını maça gelemeyen taraftarlar Sivas Ekspres Gazetesi'nin YouTube kanalından canlı takip etti. Gazetemizin yayını taraftarlar tarafından beğeni topladı.

Taraftarlar Maçı Sivas Ekspres'ten Takip Etti
05-08-2023 12:52
SİVAS

Neslihan KOÇ

Sivasspor ile Kayserispor lig öncesi son hazırlık maçında 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmayı Sivas Ekspres Gazetesi olarak maça gelemeyen taraftarlar için YouTube kanalımızdan canlı yayınlandık. 

Karşılaşmanın yayınına hem Sivaslı hem de Kayserili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maçı takip eden taraftarlar gazetemizin maça verdiği öneme teşekkür ederek yayını beğendiklerini ifade ettiler.

Sivasspor ile ilgili tüm ayrıntıları tüm detayları Sivas Ekpsres Gazetemizin YouTube kanalında bulabilirsiniz. Maç öncesi ve maç sonrası canlı yayınlar ve spor programlarıyla Sivasspor'un tüm sezon boyunca hem gazetemizde hem de dijital medya hesaplarımızla taraftarın sesi olmaya devam edeceğiz. Gazetemizin YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayalım.

https://www.youtube.com/channel/UCfWN1YJLFhFhrAntDql2fQw

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER