Gündem

TECRÜBELERİNİ ÖĞRENCİLERE ANLATTI

TECRÜBELERİNİ ÖĞRENCİLERE ANLATTI

TECRÜBELERİNİ ÖĞRENCİLERE ANLATTI
23-12-2019 07:00

Uğur YİĞİT

Hafik´te düzenlenen "İlçenin Gençleri Öncülerle Buluşuyor" programında Vali Salih Ayhan lise öğrencileri ile bir araya geldi. Saygı duruşuna bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Kaymakamı Meral yaptı. Meral´ın ardından öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Vali Salih Ayhan, çocukluk ve eğitim yıllarından bu güne hayatından kesitlerle yaşam hikâyesini öğrencilerle paylaştı.

Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Ayhan, başarmak için çok çalışmak gerektiğini belirterek, hiçbir emeğin zayi olmayacağının altını çizdi. Ayhan, ?Bol bol kitap okuyun ve hayal kurun. Her şeyi tecrübe etmek zorunda değilsiniz. Başkalarının tecrübelerinden de istifade edin ve mutlaka rol modelleriniz olsun. Zamanınızı iyi kullanın ve planlı hareket edin." dedi.

Vali Ayhan, öğretmen ve idarecilere Sivas Kongresi´nin 100´üncü yılı dolayısıyla bastırılan Milli Mücadelede Sivas 108 Gün kitabını hediye etti. İlçe Kaymakamı Hacı Kerim Meral ise Ayhan´a tablo takdim etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER