Yaşam

Teknik Adamdan Dikkat Çeken Transfer Açıklaması

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, yeni sezona yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Kömürlüoğlu, “Stoper bölgesine 2002’li küçük oyuncu formatında bir arkadaşımızı ilave edeceğiz. İlk 11’de 2 tane küçük oyuncuyla oynama formatı var. Onun da elimizi biraz daha güçlendireceğini düşünüyoruz. Böyle bir hamle yapacağız” dedi.

Teknik Adamdan Dikkat Çeken Transfer Açıklaması
19-09-2024 10:27
SİVAS
AYDIN DELİKTAŞ
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nde yeni sezon öncesi antrenmanlar sürüyor.
Takımın tecrübeli teknik direktörü Ahat Kömürlüoğlu, kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.
Şuana kadar 4 tane hazırlık maçı oynadıklarını söyleyen Kömürlüoğlu, “En son İmranlıspor ile hazırlık maçı oynadık. Tabi bu maçlardaki amacımız bizim eksiklerimizi görmek. Yavaş yavaş takımımızın belli bir kıvama geldiğini düşünüyorum. Ligin başlamasına da yaklaşık 15 gün civarında bir zaman kaldı. Bu süreci de iyi değerlendirip lige hazır girmek istiyoruz. Bu sürecin içerisinde de yine hazırlık maçları oynayacağız. Şuana kadar 4 tane hazırlık maçı oynadık. Genel anlamda arkadaşlarımın çalışmalarından ve katılımlarından memnunum. Bu yoğun çalışma temposu içerisinde ufak sakatlıklar oldu ama bizi çok zorlayacak, uzun süre aramızda olmayacak problemli arkadaşımız yok. Şuan çalışmalarımız aynı hızda devam ediyor. 1. Etap gibi günde tek antrenmanla çalıştığımız bir periyot vardı.  Şuanda Sivas’ta otelde takımımızı kampa aldık. Günde çift antrenman yapıyoruz. Bu etabı da böyle değerlendiriyoruz şuanda” dedi.
“ELİMİZ GÜÇLENECEK”
Transfer çalışmalarına ilişkin de bilgiler veren deneyimli çalıştırıcı, “Hazırlık maçı oynadıkça biraz daha ne yapabileceğimizi görme açısından bize fikir verdi. Stoper bölgesine 2002’li küçük oyuncu formatında bir arkadaşımızı ilave edeceğiz. Antrenmanla başladı bizimle şuan çalışıyor. İlk 11’de 2 tane küçük oyuncuyla oynama formatı var. Onun da elimizi biraz daha güçlendireceğini düşünüyoruz. Böyle bir hamle yapacağız” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER