Spor

TELEKOMDAN PASTALI KUTLAMA

TELEKOMDAN PASTALI KUTLAMA

TELEKOMDAN PASTALI KUTLAMA
10-04-2017 07:43

MURAT POLAT /

Kulüplerarası Satranç İl Birinciliğini 2. olarak tamamlayan Telekomspor´da kulüp başkanı Murat Yılmaz, antrenör ve sporcularını ziyaret etti.

Gazipaşa Ortaokulu´yla satranç branşında ortak projelere imzalar atan Telekomspor´da kulüp başkanı Murat Yılmaz, satrançta elde edilen başarıdan dolayı sporcu ve antrenörü bir kez daha tebrik etti.

Sporcularına pasta ikramında bulunan başkan Yılmaz, ? Kulüp olarak birçok branşta müsabakalarda ve yarışmalarda yer alıyoruz. Satranç branşı yeni faaliyet gösterdiğimiz kategoriler arasında. Bu dalda ilk yılımızda başarılı olmamız bizleri mutlu etti. 20´e yakın sporcumuz var. Gazipaşa Ortaokulu ile satranç branşında ortak çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarda bizlere her konuda destek veren Zekeriya Kozanı öğretmenimize çok ama çok teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

Gazipaşa Ortaokulu öğretmenlerinden Zekeriya Kozanı, Telekomspor ile satranç branşında uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

Kozanı, Telekomspor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz´a okullarına, sporcularına ve satranç branşına verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER