Yaşam

?TEMİZLENEREK YENİLENECEK?

?TEMİZLENEREK YENİLENECEK?

?TEMİZLENEREK YENİLENECEK?
11-04-2017 07:59

Gökhan KARA

Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yılı nedeniyle Emniyet Müdürü Turan Aksoy başkanlığındaki Emniyet heyetini dün makamında kabul eden Vali Davut Gül, ?Polisimiz dosta güven, düşmana korkudur. Kendi içindeki temizlenmeyi ve yenilenmeyi yaptıktan sonra daha çok güçlenecek? dedi.

 Polis günü nedeniyle dün Atatürk Anıtı´na Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Emekli Başkomiser Naci Tüfekçi, il emniyet müdür yardımcıları ve polis memurlarının katıldığı törenle çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu.

VALİ GÜL´E ZİYARET

İl Emniyet Müdürü Aksoy ve Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Oran, başkanlığındaki polis heyeti daha sonra Vali Davut Gül´ü makamında ziyaret etti. Aksoy,  172. Polis Haftası kutlamalarıyla ilgili Vali Davut Gül´e bilgiler sundu.

?KENDİ İÇİNDE TEMİZLENECEK?              

Vali Davut Gül, tüm Emniyet Teşkilatının Polis haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Vali Gül, ?Her yıl 10 Nisan´da ye bir heyecan hissediyorsunuz. Polis Teşkilatı bizim en köklü kuruluşlarımızdan birisidir. Şunu memnuniyetle dile getiriyorum, her geçen gün hem kendisini daha çok yeniliyor hem de görev itibariyle yaptığı mücadeleyi daha hakkıyla yapıyor. Bunun neticesinde de vatandaşın güveni,  her geçen artıyor. Bundan sonra daha da artacak. Özellikle kendi içerisindeki temizlenmeyi yenilenmeyi yaptıktan sonra görevi ile gündeme gelecek. Dosta güven, düşmana korku verecek.  Vatandaş nezdinde emniyete olağanüstü bir memnuniyet olduğunu görüyoruz. Polislerden yakınlık görüldüğünü söylüyorlar, suç oranlarının ve uyuşturucu oranın azaldığını belirtiyorlar. Herkese teşekkür ediyorum?dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER