Gündem

TERÖRÜN HESABI SORULACAK (VİDEO)

TERÖRÜN HESABI SORULACAK (VİDEO)

TERÖRÜN HESABI SORULACAK (VİDEO)
19-11-2022 07:00

Uğur YİĞİT

Sivas Belediyesi Meclis Toplantısı Kasım ayı 3’üncü birleşimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Taksim’de yaşanan terör saldırısına tepki gösterildi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından meclis üyeleri adına yapılan açıklamada, “13 Kasım Pazar günü İstanbul İstiklal Caddesinde terör olayı meydana geldi. Meydana gelen hain terör saldırısı neticesinde vatandaşlarımızdan vefat eden ve yaralananlar olmuştur. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılar acil şifalar diliyorum. Milli birliğimize, vatanımızın bütünlüğüne ve büyük milletimizin hürriyet ve istiklaline karşı bu hain, alçak, kalleş terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Devletimizin ilgili birimleri kalleş terör saldırısının faillerini ve arkasındakileri yapmış oldukları titiz çalışma neticesinde en kısa zamanda ortaya çıkarmıştır. Terör saldırısının milletimizin birliğine, bütünlüğüne karşı yapıldığının millet olarak hepimizin farkındayız. Ancak şer odakları bilmelidir ki adı ne olursa olsun ister PKK, ister PYD, ister YPG, ister FETÖ hiçbir terör örgütü Türk milletinden daha büyük, Türkiye Cumhuriyeti devletinden daha güçlü değildir. “ dedi.

TÜM KİRLİ PLANLAR BOŞA ÇIKACAK

Devletin dün olduğu gibi bugünde bu acıları yaşatanlardan hesabını en şiddetli şekilde soracağını söyleyen Başkan Bilgin, “Aziz milletimiz gibi dün olduğu gibi bugünde bir olarak, diri olarak tek millet, tek yürek olarak atalarımızın kanlarıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan tüm kirli planları ve senaryoları boşa çıkaracaktır. ‘Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür, parçalanamaz. Madde ve himaye asla kabul edilemez’ kararları alınarak bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı sultan şehir Sivas’tan belediye meclis üyeleri olarak bir kez daha deklare ediyoruz, teröre ve destekçilerine lanet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER