Ekonomi

?TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

?TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

?TEŞEKKÜR EDİYORUZ?
11-02-2019 07:57

Erhan CEYLAN/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Sivas mitinginde teşviklerle ilgili verdiği müjdelerin ardından dün basın açıklaması yapan TSO Başkanı Mustafa Eken, ?Teşvikler Sivas´ın önünü açacak.Cumhurbaşkanımızın ağzından bu müjdeyi duymak bizleri gururlandırdı? dedi.

TSO Başkanı olarak her fırsatta dile getirdiği teşvikle ilgili çalışmaların nihayet mutlu sonla noktalandığını kaydeden Eken, ?Teşvik kapsamında Sivas´ın 4. Bölgedeki yerinin yanlış olduğunu 6. Bölgeye alınması gerektiğini her fırsatta dile getirdik. Bu konuda Sanayi Bakanımızı ziyaret ettik. Haklı talebimizi illettik. Milletvekillerimiz ve iş dünyası da bizlere bu seferberlikte destek verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın da katıldığı TOBB Ekonomi Şurası´nda bu konuya gündeme taşıdık. Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamanın ardından Sivas büyük bir şans yakaladı. Demirağ OSB ile yeni yatırımları Sivas´a kazandırmak için büyük bir çalışmanın içerisine gireceğiz? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

TSO Başkanı Eken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan´ın TSO´nun başlattığı ?Sivas´ın özel teşvik kapsamına alınması? yönündeki seferberliğe destek açıklaması sonrası iş dünyasının mutlu olduğunu belirterek, ?Bu gelişmenin sağlanmasında emeği olan herkese iş dünyası olarak teşekkür ediyoruz? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER