Yaşam

Tokat'ın Dibinde Çıktı; Sivas Acil Uyarıldı!

Elazığ’da bir aile, kendi evinde çıkan hayvan sonrası büyük panik yaptı. Evin balkonunda ortaya çıkan ve nereden geldiği bilinmeyen canlıyı gören vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda çevre illerden olan Sivas,Elazığ,Malatya illerine uyarıda bulundu.

Tokat'ın Dibinde Çıktı; Sivas Acil Uyarıldı!
13-07-2024 12:48
SİVAS

Elazığ’da bir aile, kendi evinde çıkan hayvan sonrası büyük panik yaptı. Evin balkonunda ortaya çıkan ve nereden geldiği bilinmeyen canlıyı gören vatandaşlar önce panikle ne yapacaklarını bilemedi daha sonra ise bir kutu yardımı ile evden uzaklaştırıldı. Tunceli, Bingöl, Sivas, Erzincan siz de dikkat edin her size de uğrayabilir.

Elazığ’da aile, kendi evinde çıkan hayvan sonrası büyük panik yaptı. Evin balkonunda görülen ve büyük paniğe neden olan canlı aile üyeleri tarafından karton bir kutu yardımıyla evden uzaklaştırıldı.

HAYVANIN NEREDEN GELDİĞİ BELLİ DEĞİL

Olay Çatalçeşme Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, evin balkonunda akrebi gören ev sahipleri paniğe kapıldı. Nereden geldiğini bilmedikleri akrebi görüntüleyen ev sakinleri, daha sonra hayvanı kutuya bırakarak evden uzaklaştırdı. İlk defa evlerinde akrep gördüklerini ifade eden ev sakinleri, tedirginlik yaşadıklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER