Spor

Transferleri Bir Bir Patlatıyor!

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. kadrosuna 3 oyuncuyu daha kattı. Kırmızı-lacivertliler, Yakup Yiğit, Abdullah Demir ve Kadircan Gedikli ile sözleşme imzaladı.

Transferleri Bir Bir Patlatıyor!
21-07-2024 11:35
SİVAS

Hakan KALELİ

Yeni sezonda Sivas’ı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş.’de transfer çalışmaları hızla sürüyor.

Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu ve transfer komitesinin görüştüğü oyuncular neticeye bağlandı. Bu kapsamda Sivas temsilcisi, son olarak dış transferde 3 futbolcu ile anlaştı.

Kırmızı-lacivertliler 30 yaşındaki stoper Yakup Yiğit, 23 yaşındaki orta saha Abdullah Demir ve 22 yaşındaki orta saha Kadircan Gedikli’yi resmen kadrosuna kattı. Futbolcular kendisini kırmızı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

“BU YOLUN SONU ÇOK GÜZEL OLACAK”

Kulüp ofisinde gerçekleşen sözleşmeye Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. Başkanı Mustafa Koçu ile Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu katıldı. İmza töreninde konuşan Koçu, “3 futbolcumuzla daha sözleşme imzaladık. Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah yeni sezonda çok iyi işler çıkaracaklar. İyi bir kadro kurduk. Güzel de transferler yaptık. Kahramanlar hikayelerini kendileri yazar diyerek yola çıktı. Bu yolun sonu inşallah çok güzel olacak. Ben buna inanıyorum. Hocamıza da sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah hep beraber güzel günler göreceğiz. Futbolculara tekrar hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER