Spor

TUR RÖVANŞA KALDI

TUR RÖVANŞA KALDI

TUR RÖVANŞA KALDI
02-03-2017 08:01

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında Sivasspor ile Atiker Konyaspor 0-0 berabere kaldı.  4 Eylül Stadyumu´nda oynanan müsabakada iki ekipte yakaladıkları gol pozisyonlarında başarılı olamadı. Lig müsabakalarına göre daha istekli ve iyi oyun ortaya koyan Sivasspor, süper lig temsilcisi karşısında ilk yarı Emre Kılınç, ikinci yarı ise Hakan Arslan ile yüzde yüzlük iki pozisyonda golü bulamadı. Ziraat Türkiye Kupası´nda yarı finale yükselecek ekibi Konya´da oynanacak rövanş karşılaşmasında çıkacak sonuç belirleyecek.

BAKKAL ESKİ TAKIMINA KARŞI

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, eski takımına karşı kupa maçında saha kenarında yer aldı. 2013-2014 sezonunda Konyaspor´da teknik direktör olarak görev yapan Mesut Bakkal, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor Teknik Direktörü olarak eski takımına karşı saha da yer aldı.

7 FUTBOLCU DİNLENDİ

Sivasspor´da kupa maçında 7 isim ilk on birde sahaya çıkmadı. Ligde oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında sahaya on birde çıkan Ali Şaşal Vural, Ergin Keleş, İbrahim Öztürk, Ahmet Çebe, Adem Koçak ve Galip Güzel, Atiker Konyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında on birde yer almadı.

KURT İÇİN SAYGI DURUŞU

Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını uzun yıllar başarılı şekilde taşıyan eski milli futbolculardan Ümit Kurt, 83 yaşında vefat etti. Kurt için, dün oynanan Sivasspor, Atiker Konyaspor müsabakası öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

BEKLENEN İLGİ OLMADI

Sivasspor, kupa da beklediği taraftar sayısını yakalayamadı. Ligde ve kupada ortaya koyduğu iyi performanslarla dikkat çeken Sivasspor´u Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında taraftarları yalnız bıraktı. 4 Eylül Stadyumu´nda Atiker Konyaspor ile karşılaşan Sivasspor´u bu müsabakada 4 bine yakın futbol sever takip etti. Taraftarlar müsabaka boyunca sergiledikleri renkli görüntülerle beğeni topladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Sivasspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig 23´ncü haftasında Altınorduspor ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan yiğido da, dün kupa maçında yer alan futbolcular yenileme, müsabakada az süre yer alan ve yer almayan futbolcular ise farklı programda antrenman yaptı. Sivasspor´da, Altınorduspor mücadelesi hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. TFF 1. Lig 23´ncü haftasında Altınorduspor, Sivasspor mücadelesi 6 Mart 2017 Pazartesi saat 18.30´da başlayacak.

KUPADA 10´NCU MÜSABAKA

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası´nda bu sezon 10´ncu müsabakasına çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2´de mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 18 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 11 gol gördü. Sivasspor´un kupada oynadığı müsabakalar ve elde ettiği sonuçlar ise şöyle:

Sivasspor-Tirespor 3-1

Sivasspor-Buğsaş 3-2

Sivasspor-Göztepe 0-1

Başakşehirspor-Sivasspor 2-0

Yeni Amasyaspor-Sivasspor 2-3

Sivasspor-Yeni Amasyaspor 3-1

Göztepespor-Sivasspor 0-2

Sivasspor-Başakşehirspor 0-0

Tuzlaspor-Sivasspor 1-4

Sivasspor-Atiker Konyaspor 0-0

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER