Gündem

Türk Siyasi Tarihine Kara Bir Leke

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Sevtap Haspolat, Hatay Milletvekili Can Atalay’ın Yargıtay 13’üncü Hukuk Dairesi tarafından vekilliğinin düşürülmesine tepki göstererek, “Demokrasimiz açısından çok üzüntü verici bir sonuç olarak Türk siyasi tarihimizin sayfaları arasında kara bir leke olarak yerini almıştır.” dedi.

Türk Siyasi Tarihine Kara Bir Leke
31-01-2024 14:45
SİVAS

HABER MERKEZİ

CHP Merkez İlçe Başkanı Sevtap Haspolat, Hatay Milletvekili Can Atalay’ın vekilliğinin Yargıtay 13’üncü Hukuk Dairesi tarafından düşürülmesini değerlendirdi.

Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nin, Hatay Milletvekili Can Atalay'la ilgili verilen mahkûmiyet kararını onaması ve milletin meclisi olan TBMM Genel Kurulu'nda okunarak milletvekilliğinin düşürülmesinin demokrasi açısından çok üzüntü verici bir sonuç olduğunu ifade edem Başkan Haspolat,  “Türk siyasi tarihimizin sayfaları arasında kara bir leke olarak yerini almıştır.  Anayasa Mahkemesinin verdiği hukuki kararı hiçe sayan başka bir hukuk kurumu tarafından verilen bu hukuksuz kararı bizlerde protesto ediyoruz.  Hak adalet ve özgürlük için mücadele veren bir parti olarak yine adaletten ve demokrasiden vazgeçmeden hadsizliğe ve hukuksuzluğa karşı durmaya devam edeceğiz. Toplumun her ferdine ulaşarak yapılan tüm haksızlıkları anlatmak için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER