Spor

TÜRKİYE ARKAMIZDA

TÜRKİYE ARKAMIZDA

TÜRKİYE ARKAMIZDA
11-08-2021 07:00

YÜKSEL MENEKŞE

UEFA Avrupa Konferans Ligi temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, 3. turun rövanş maçında sahasında karşılaşacağı Dinamo Batumi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre dün kulüp tesislerinde yapılan antrenman sonrası futbolcularıyla toplantıda bir araya gelen tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, yarın oynayacakları Batumi maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Rövanş maçını mutlaka kazanları gerektiğini kaydeden tecrübeli hoca, “Yarın Batum ile rövanş maçına çıkacağız. Sizlere güvencim tam. Herkesin bizden tek isteği galibiyet. Çok zor bir maç olacak ama tüm Türkiye arkamızda. Batumi maçından kesinlikle galip ayrılmalıyız. Maçlarda biraz daha dikkat edersek, çok iyi işler yaparız. Bu maç galibiyet alacağımıza inanıyorum. Maçta hata istemiyorum. Herkes bize güveniyor. Kimsenin güvenini boşa çıkarmamalıyız” dediği öğrenildi.

SON HAZIRLIĞINI YAPTI

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenman, 3 grup halinde top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından dayanıklılık koşusu yapan kırmızı-beyazlılar, son bölümde ise 3 grup halinde yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Kırmızı-beyazlı takım bugün akşam Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde kampa girecek. Kamp öncesi Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ve kadrodan bir futbolcu maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.

RÖVANŞ YARIN AKŞAM

Demir Grup Sivasspor ile Dinamo Batumi, yarın saat 21.00´da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı taraftarların da maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER