Spor

Ufuk Yetim, İmranlıspor’da

İmranlıspor Futbol Kulübü, Sivas’ın sevilen antrenörlerinden Ufuk Yetim’i sportif direktörlük görevine getirdiğini duyurdu.

Ufuk Yetim, İmranlıspor’da
26-07-2024 10:32
SİVAS

Hakan KALELİ

İmranlıspor Futbol Kulübü, sportif direktör olarak Sivaslı hoca Ufuk Yetim ile anlaştı.

Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, yeni sezonda idari kadrosunu güçlendirme yolunda önemli bir adım attı. Sivas futbolunun yakından tanıdığı ve geçmiş yıllarda Altınyayla Belediyespor ile Gürün Şalspor’da antrenörlük yapmış olan Fahri Sivaslı Ufuk Yetim, yeni sezonda kulübümüzün sportif direktörü olarak görev yapacak. Yeni sezonda İmranlıspor’un hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol üstlenecek olan Ufuk Yetim’e hoş geldin diyor, kulübümüzde başarılı bir dönem geçirmesini temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

“İNANCIMIZ TAMDIR”

Kulüp Başkanı Adnan Avcı ise, yeni sezon öncesi güzel bir teknik kadro kurmaya başladıklarını belirterek, “Ufuk Yetim’in futbol bilgisi, tecrübesi ve Sivas futboluna olan bağlılığı kulübümüze büyük katkı sağlayacaktır. Buna inancımız tamdır. Ufuk Yetim, sporculuk kariyerinde ve antrenörlük döneminde gösterdiği üstün performans ve disiplinle tanınmaktadır. Sivas futboluna olan sevgisi ve bağlılığıyla bilinen Yetim, İmranlıspor’un sportif başarılarını artırmak ve kulübümüzü daha ileriye taşımak için çalışacak. Kendisine kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” dedi.

İmranlıspor Futbol Kulübü, anlaşmanın ardından kulübün sosyal medya hesaplarından deneyimli hoca için hayırlı olsun mesajı da yayımladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER