Gündem

Üniversite’de Metaverse konferansı

Üniversite’de Metaverse konferansı

Üniversite’de Metaverse konferansı
17-12-2022 07:00

Ayşe MİNE EĞÜZ

Abdülvahab Gazi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve  Türkiye Düşünce Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Koçak’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansınaçılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Metaverse ile ilgili bütün bilinmeyenleri bizimle paylaşacak olan Sayın Taşkın Koçak’a ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

SCÜ Yedi Hilal Kulübü Başkanı Muhammed Atıf İnce ise, “Bu organizasyonu yapmamızda öncü olan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a, bize desteklerini ve emeklerini hiç bir zaman esirgemeyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven’e, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan’a ve Üniversitemize teşrif ederek bizlere değerli bilgileri sunacak ve istifade etmemize vesile olacak Taşkın Koçak’a teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Türkiye Düşünce Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Koçak yaptığı sunumunda, metaverse tarihi ve metaverse ile hayatımıza girecek meslekler ve fırsatlar hakkında öğrencilere bilgi verdi. 

 Konferans, Rektör Vekili Prof. Dr. Hilmi Ataseven’in katılımlarından dolayı Taşkın Koçak’a teşekkür belgesi takdimi  ile sona erdi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER