Gündem

ÜNİVERSİTE´NİN ACI KAYBI - video

ÜNİVERSİTE´NİN ACI KAYBI - video

ÜNİVERSİTE´NİN ACI KAYBI - video
19-07-2019 07:30

Hayrullah AĞKAŞ

Cumhuriyet Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr İsmail Çelik, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün hayatını kaybetti. Prof. Çelik, görev yaptığı Fen Fakültesi dekanlık binası önünde yapılan merasimden sonra Ulu Camiide kılınan cenaze namazının ardından yukarı tekkede toprağa verildi.

1988 Yılından bu yana Fen Fakültesi Fizik Bölümünde görev yapan ve son olarak Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü´nde bulunan Prof.Dr. Çelik, için dekanlık önünde düzenlenen merasime Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ve üniversite personeli ile öğrencileri katıldı.

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız, Prof. Çelik´i yıllardan beri tanıdğını belirterek, ?Zaman zaman sohbet ederdik ve hep iyiliklerden, güzelliklerden bahsederdi. Hiçbir zaman bir başkası hakkında olumsuz konuştuğunu da duymadım. Yıllardır birlikte çalışıyoruz. Hocam bir hastalık geçirdi. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Hepimizin bir gün geleceği yer burası. Bazen dünyaya kapılıyoruz. Ölüp gittiğimizde, ?iyi insandı´ diyorsa insanlar; bu önemli. İyi bir isim bırakabiliyorsak, arkamızdan Fatiha okunabiliyorsa bu bizim için önemli. Onun için bu bir ibret vesikası. Hocam Rabbine kavuştu, hepimiz kavuşacağız. Allah mekânını Cennet eylesin. Acılı ailesine tekrar başsağlığı diliyorum. Fen Fakültesi´ndeki hocalarımıza ve üniversitemiz mensuplarına başsağlığı diliyorum?dedi.

Prof. Çelik daha sonra Ulu Camiide kılınan cenaze namazının ardından yukarı tekkede toprağa verildi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER