Eğitim

ÜNİVERSİTE´YE ?TERCÜME BİRİMİ´

ÜNİVERSİTE´YE ?TERCÜME BİRİMİ´

ÜNİVERSİTE´YE ?TERCÜME BİRİMİ´
21-07-2018 07:33

Beste KURT/

Cumhuriyet Üniversitesi yeni bir hizmet daha sundu. Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) bünyesinde Yayın Destek Ofisinin ilk birimi olan ?Tercüme Birimi´ni hizmete sunan Üniversite, profesyonel bir çeviri hizmeti sunacak.

Abstract yazımı, İngilizce veya İngilizceden Türkçeye çeviri ile çevrilmiş makalelerde editörlük hizmeti verecek olan Çeviri Birimi, hizmetten yararlanmak isteyenlerden karakter başı ücret talep edecek.

Hizmet süresi ve karakter başı ücretlendirme hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Üniversitesi, Türkiye´de akademisyen olarak çalışmış, alanında profesyonel çeviri uzmanlarının destek vereceği birimin kaliteli bir hizmet sunacağını belirterek, ?Akademik çeviri alanında, etkin ve güvenilir biçimde Abstract yazımı, İngilizce makale ve tezlerin çevirileri ile kendi yapmış olduğunuz çeviriler için de akademik İngilizce editörlük hizmeti sunulacaktır. Belirtilen çeviri hizmetlerinden faydalanmak için https://cusem.cumhuriyet.edu.tr/ ana sayfasındaki linke dosya yüklenmesi yeterli olacaktır. Ayrıca Abstract yazımı için 0,05 kuruş, İngilizceden Türkçeye veya Türkçeden İngilizceye çevirilerde 0,05 kuruş, çevrilmiş makalelerin editörlük hizmetlerinde 0,025 kuruş ücretlendirme yapılacaktır? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER