Yaşam

?USTALIK DÖNEMİMDE GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM´

?USTALIK DÖNEMİMDE GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM´

?USTALIK DÖNEMİMDE GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM´
26-09-2018 07:40

Çetin POLAT/

            Eğitim Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şubesi´nin 6 Ekimde yapılacak kongresi öncesinde Başkan İlhan Karakoç ?ustalık dönemi´ olarak nitelediği yeni periyot için tekrar aday olduğunu açıkladı, ?ustalık dönemimde gece-gündüz çalışacağım?dedi.

            Öğretmenleri temsil eden delege öğretmenlerle bir araya gelen ve adaylığını açıklayan Eğitim-Bir Sen´in Başkanı Karakoç, 3. dönemde eğitim çalışanları arasında birlik ve beraberliği tesis etmek, güçlünün değil haklının yanında yer almak, mazlum ve mağdurların haklarını savunmak aday olduğunu ifade ederek, ?Bu dönemde de ilkeli hizmet anlayışıyla sadece sendikacılık yaparak, öğretmenler odasının sesi olmaya devam edeceğiz?dedi.

Yakın zamanda hayatlarını kaybeden öğretmenler Ali Nacak ve Sadettin Şahin´e rahmet dileyen Başkan Karakoç, ?Türkiye´nin ve 4453 üye ile Sivas´ın en büyük Sivil Toplum Örgütüyüz. Sendikanın kuruluşundan bu yana ahde vefa teşkilâtımızın en önemli ilkesidir. Sendikal başarıları altında bu duygu bulunmaktadır. Sivas 1 Nolu Şube olarak birçok ödül aldık. Eğitim çalışanları arasında birlik ve beraberliği tesis etmek, güçlünün değil haklının yanında yer almak, mazlum ve mağdurların haklarını savunmak için ustalık döneminde de gece gündüz çalışacağız. Üyelerin haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz.?diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER