Siyaset

Vadiye Çalışkan Başkan

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Sivas’ın önemli ilçelerinden birisi olan Suşehri’nde Adil Yıldırım’ın ismi ön plana çıkmaya başladı. Bürokrasinin çeşitli kademelerinde değişik görevler icra eden Adil Yıldırım’ın uzun yıllardır Sivas Suşehri halkı tarafından başarılı çalışmaları nedeniyle takdir edildiği ifade ediliyor.

Vadiye Çalışkan Başkan
06-09-2023 14:31
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR

2024 Mart’ında yapılacak olan yerel seçimler için henüz start verilmedi. Ancak Sivas kulislerinde bazı isimlerin adaylığı şimdiden konuşulmaya başladı. Sivas’ın en büyük ve önemli ilçelerinden biri olan Suşehri’nde de Adil Yıldırım’ın ismi Suşehri Belediye Başkanlığı için ön plana çıktı.

ADİL YILDIRIM KİMDİR

Adil Yıldırım Suşehri’nde öğretmen olan bir babanın dört çocuğundan biri. Suşehri ve Bakırköy İmam Hatip Lisesinde lise eğitimini tamamladıktan sonra Sosyal Hizmetler ve İşletme bölümlerinde lisans eğitimi aldıktan sonra İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Yaklaşık 30 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Koruma Güvenlik Şube Müdürlüğü, Sebze ve Meyve Haller Müdürlüğü, Şehir Tiyatrolar Müdürlüğü, İSG, Engelliler Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığında uzun yıllar hizmet etti. Ayrıca İBB iştiraklerinden Spor Aş, Beltur Aş, Hamidiye Aş’de uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği ve STK’larda görev yapmıştır.

SİVAS-İSTANBUL ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDU

Adil Yıldırım’ın uzun yıllar İstanbul’da çeşitli görevlerde bulunması nedeniyle Sivas-İstanbul arasından bir köprü görevi gördüğü ifade ediliyor. Özellikle ilçe halkının hemen her derdini çözmek adına hiçbir girişimden kaçmadığı ve gençlerle iyi iletişim kurduğu belirtilen Yıldırım’ın Sivas’a ve Kelkit Vadisine her fırsatta gelerek, toplumsal sorunlarla ilgilendiği, kültürel değerlere ve gelişime yön veren vizyonel bir kişiliğe sahip olduğu dile getiriliyor.

ÇALIŞKANLIĞIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Yıldırım’ın görev aldığı her kurum ve kuruluşta çalışkanlığıyla ön plana çıktığı kaydedilirken İstanbul Büyükşehir Belediyesinde “Gönül Doktoru” olarak bilindiği aktarıldı. Liyakatli, çalışkan, eğitimli, donanımlı, temsil kabiliyeti olan ve gönül insanı olduğu ifade edilen Yıldırım’ın toplum nezdinde de önemli bir yeri olduğu belirtildi.

SUŞEHRİ’NDE İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Yaklaşan yerel seçimler önce Suşehri Belediye Başkanlığı için ismi konuşan Adil Yıldırım’ın belediye başkanlığını için doğru bir isim olduğu ve layıkıyla bu görevi yerine getireceği ifade ediliyor. Kulislerde yer alan iddialarda Adil Yıldırım’ın belediye başkanı olarak farkındalık oluşturacak bir hizmet anlayışı sergileyeceği söyleniyor. Sivas sevdalısı Adil Yıldırım halen Ticaret Bakanlığında üst düzey bir bürokrat olarak çalışıyor.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
semih 10 ay önce
Birilerinin kalbine indireceksiniz
Tarık 10 ay önce
Hedefi 12’den vuracak bir yigido..????
Şeyma Yıldız 10 ay önce
Adil abi harika bir insan. Suşehrinin makus talihine yön verecek biri. Dolu dolu yüreği var. İnsanlığı-merhameti- samimiyeti yeter abimin. Bizi yönetenler bu yorumlara kulak verir umuyorum.
Umut 10 ay önce
Suşehrili biri olarak ismimin anlamı gibi umutlandım
Zeynel 10 ay önce
Sivaslılara hizmeti çok dokunmuştur. Reisin bu ve bu gibi çalışkan dürüst adamlara ihtiyacı var
Kenan 10 ay önce
Nihayet sonunda doğru bir isim zikredilmiş
Fikri 10 ay önce
Belediyeciliği iyi yapacağına inancım tam. Çalışkan güvenilir gönlü açık insanları can kulağına dinleyen biri kapısına gelenin gönüllerde iz bırakacağına eminim
Kürşat 10 ay önce
Ülkücü biri olarak aday olursa tam destek hep destek.
Kürşat 10 ay önce
Ülkücü biri olarak aday olursa tam destek hep destek.
Göze 10 ay önce
Onnumara Olursa farkını göreceksiniz inşAllah
Yakup reis 10 ay önce
Suşehrinin erdoğanı olursun inşallah
Mustafa 10 ay önce
Dürüstlüğünden, çalışkanlığından, yaratıcılığından bir şüphemiz yoktur. Hayırlısı olur inşallah.
Mustafa 10 ay önce
Dürüstlüğünden, çalışkanlığından, yaratıcılığından bir şüphemiz yoktur. Hayırlısı olur inşallah.
Abbas BÖGREK 10 ay önce
Düşünceleriniz aynen doğru, gerçekten iyi bir hizmet adamı, belediyecilik kültürü var çalışkan sözüne güvenilir bir insan. Suşehrimize çok çok faydalı olacağına inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
İsmail 10 ay önce
İlk defa suşehrine yakışır bir ada isimini görmek nasip oldu. Umarım suşehri bu fırsatı değerlendirir. Hizmetin doğru adresi.
Serkan KURT 10 ay önce
Başarılı olacağına inanıyorum, Allah ım yar ve yardımcınız olsun inşallah başkanım
Mustafa 10 ay önce
Dürüstlüğünden, çalışkanlığından, yaratıcılığından bir şüphemiz yoktur. Hayırlısı olur inşallah.
Ali 10 ay önce
Böyle işi bilen liyakat sahibi yöneticileri Allah başımızdan eksik etmesin
Murat 10 ay önce
Yıllardır İstanbuldan bile Suşehri için çalışan hiçbir fedakarlıktan kaçmayan dürüst insan sana Suşehrinede senin gibi başkan yakışır hep yanındandayız. Kazanan Suşehri halkı olur
Mustafa KARAKAYA 10 ay önce
Adil YILDIRIM Bey'i uzun yıllar yakından tanıyan biri olarak çalışkanlığı samimiyeti ve gönül insanı olduğuna inancımız tamdır.
Ve tam manasıyla Sivas ve Sivaslı aşığıdır
Rabbimiz yolunu bahtını açık eylesin...
Turgay 10 ay önce
Başarılı olacağına inanıyorum
Erdoğan 10 ay önce
Suşehri için en ideal başkan adayı çalışkan,dürüst,gönül dostu, riyakatlı eğer suşehri belediye başkanı olursa suşehrine çok faydalı olacağına canın gönülden inanıyorum. Şimdiye kadar suşehrini yöneten idarecilerden bir kaç kademe daha başarılı olacagından şüphem yoktur.İlçemiz için en biçilmiş kişi içimizden biri kesinlikle başkan olarak görmek isteriz.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER