Gündem

Vali Esnafla Simit Yedi, Sıkıntılarını Dinledi

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Yeni Ata Sanayi’de esnafın ahi sofrasına konuk oldu. Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Vali Şimşek, sohbet etti.

Vali Esnafla Simit Yedi, Sıkıntılarını Dinledi
08-08-2024 13:37
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ile birlikte güne esnaf ziyaretiyle başlayan Sivas Vali Yılmaz Şimşek,  sanayi bölgesinde esnaflarla buluştu. SESOB Başkanı Hakan Demirgil ve esnaflar tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek, ikram edilen simiti yedikten sonra esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret ederek sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Şimşek, esnaflara hayırlı işler diledi. Vali Şimşek,  esnaflara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Sanayi esnafının sofrasına konuk olarak ikram edilen çay ve simiti yiyerek esnaflarla sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek’e teşekkür eden Demirgil, “Valimiz Yılmaz Şimşek ve Emniyet Müdürümüz sayın Burhan Akçay, esnaflarımızın sofrasına misafir oldukları ve esnafımızı onure ettikleri için teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinde esnaflarımızın işyerlerini ziyaret etmeleri de esnafımız açısından moral olmuştur. Her zaman esnafımızın yanında yer alan ve sorunlarını dinleyen ilimizin değerli mülki amiri sayın valimiz Yılmaz Şimşek’e esnaf teşkilatım ve esnaflarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER