Ekonomi

VALİ GÜL, KURBAN PAZARINDA SAHTE PARA UYARISI YAPTI

VALİ GÜL, KURBAN PAZARINDA SAHTE PARA UYARISI YAPTI

VALİ GÜL, KURBAN PAZARINDA SAHTE PARA UYARISI YAPTI
29-08-2017 07:58

Erkan YILDIZ/

Kurbanlık pazarına giden Vali Davut Gül, satıcı ve alıcılarla görüşerek, sahte para dolandırıcılarına karşı pazara sahte parayı da ayırt edebilen para sayma makinası konulduğunu belirtti.

Kurbanlık alanlarla ve satıcı besicilerle sohbet eden Vali Gül, bayram öncesi hayvan satış piyasasının hareketlendiğini, buna rağmen satılamayan hayvanlar olursa Et ve Süt Kurum´nun (ESK) bayramdan sonra alım yapacağını söyledi.

Pazar alanında besicilerden küçük ve büyük baş hayvanların fiyatları hakkında bilgi alan Vali Gül, besincilerin sorun ve taleplerini de dinledi.

 Pazardaki vatandaşların bayramını kutlayan Vali Gül, Hayvan yetiştiricilerinin sahte para konusunda dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek,, emniyet güçlerinin gerekli tedbirleri de aldığını hatırlattı, "Pazara sahte parayı ayırt eden para sayma makinesi konuldu. Alıcı pazarlık yapmadan hemen parayı veriyorsa ondan şüphelenin. Hepinize hayırlı satışlar diliyorum." dedi.

Vali Gül´ün Pazar ziyaretine  Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ile Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız´da katıldı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER