Yaşam

VALİ GÜL´DEN ?CİNAYET´ AÇIKLAMASI

VALİ GÜL´DEN ?CİNAYET´ AÇIKLAMASI

VALİ GÜL´DEN ?CİNAYET´ AÇIKLAMASI
01-04-2017 07:57

Sivas´ın Akıncılar ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine Vali Davut Gül açıklama yaptı.

Gül, haberin yaygın medyada yer aldığı gibi ?Referandum´ tartışmasından kaynaklanmadığını, olayın adli bir vaka olduğunu bildirdi.

Erhan CEYLAN/

Geçtiğimiz gün Akıncılar ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, 62 yaşındaki Hüseyin Eser, hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Şenbağlar köyünde meydana gelen olay sonrası yaygın medyada haberin siyasi kaynaklı olduğunun yer alması üzerine yazılı basın açıklamasında bulunan Vali Davut Gül, ?Bazı basın yayın organlarında Sivas´ın Akıncılar ilçesinde alkollü bir şahsın gündemdeki referandumla ilgili tartıştığı bir vatandaşı ?hayır´ dediği iddiasıyla öldürdüğü şeklinde yer alan habere konu olay adli bir vakadır, öldüren şahıs ise alkollüdür. Köyde herhangi bir siyasi çatışma yoktur. Daha öncesinde konuyla ilgili güvenlik güçlerine intikal eden bir durum da olmamıştır? dedi.

İŞTE O OLAY:

Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde İstanbul´da taksi şoförlüğü yapan evli ve 3 çocuk babası Hüseyin Eser (62) ile çoban Veli Çalışkan (44) köy kahvesi önünde tartışma çıkmıştı.

Tartışmanın üzerine alkollü olduğu öne sürülen Veli Çalışkan, evinden aldığı av tüfeği ile Eser´e ateş etmiş, olayda ağır yaralanan Eser ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER