Spor

VALİ GÜL´DEN EBEVEYNLERE SATRANÇ ÖNERİSİ

VALİ GÜL´DEN EBEVEYNLERE SATRANÇ ÖNERİSİ

VALİ GÜL´DEN EBEVEYNLERE SATRANÇ ÖNERİSİ
08-08-2018 07:18

Çetin POLAT/

Ziyarette konuşan Vali Gül; ?Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü´nü ziyaret ettik. Murat Vural Beyden kulübümüzün faaliyetleri, ülke genelindeki göstermiş oldukları 1. Lig´deki kalma başarılardan dolayı Sivas´ı temsilen katıldıkları turnuvalarda güzel başarı elde ediyor, hem takımı hem de sporcuları ayrı ayrı tebrik ediyorum? dedi.
Sivas Valisi Davut Gül, Türkiye Satranç Federasyonu 1. Ligi´nde mücadelesini tamamlayan Sivas Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü´ne ziyarette bulundu.
Satranç Kulübünü ziyaret eden Vali gül, kulübün 1. Lig performansını, ligler, satranç eğitimleri ve çalışmaları hakkında Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü Başkanı Murat Vural´dan bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Sivas Valisi Davut Gül; ?Satranç, keyifli ve zihni geliştiren bir spor. Her çocuğumuzun okul çağında müzik, spor ve farklı bir eğitici alanla ilgilenmesini istiyor ve öneriyoruz, işte satranç bunlardan biri. Bugün Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü´nü ziyaret ettik. Murat Vural Beyden kulübümüzün faaliyetleri, ülke genelindeki göstermiş oldukları 1. Lig´deki kalma başarılardan dolayı Sivas´ı temsilen katıldıkları turnuvalarda güzel başarı elde ediyor, hem takımı hem de sporcuları ayrı ayrı tebrik ediyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER