Yaşam

VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ
28-08-2017 07:57

Erhan CEYLAN/

Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı´nın yaz kararnamesiyle Sivas´tan tayini çıkan Vali Yardımcıları Can Aksoy, Sezgin Üçüncü ile Kaymakamlar Fatih Özdemir, İdris Arslan, Hakan Keskin ve Sinan Aşçı için geçtiğimiz gün akşam Çamlık Restoranda veda yemeği düzenlendi.

Vali Davut Gül, eşi Gülden Gül ve tayini çıkan Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşlerinin katıldığı yemekte konuşan Vali Gül, ?Sivas´a ve ilçelerimize hizmetin en güzelini yapmak için fedakârca görev yapan Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımıza yeni görev yerlerinde aileleriyle sağlıklı, mutlu, başarı dolu ömürler diliyorum. Sivas´tan hoş bir seda bırakarak ayrılıyorlar? dedi.

Veda yemeğinin sonunda tayinleri çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Vali Gül tarafından Sivas Valiliği binasının bakır rölyefe işlenmiş tabloları hediye edildi.

İçişleri Bakanlığı´nın yaz kararnamesi kapsamında Vali Yardımcısı Can Aksoy Adıyaman Gölbaşı Kaymakamlığı´na, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü Samsun Vali Yardımcılığı´na, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir Ayaş Kaymakamlığı´na, Hafik Kaymakamı İdris Arslan Isparta Aksu Kaymakamlığı´na, Yıldızeli Kaymakamı Hasan Keskin Saimbeyli Kaymakamlığı´na, Kangal Kaymakamı Sinan Aşçı ise Eflani Kaymakamlığı´na atanmıştı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER