Yaşam

Vali Yılmaz Maarif Konağı’nı Gezdi

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmaların planlama ve koordinasyonunun sağlandığı Maarif Konağı'nı ziyaret etti.

Vali Yılmaz Maarif Konağı’nı Gezdi
16-10-2024 10:15
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Vali Yılmaz Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Sivas'ta Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen ve yürütülmesi planlanan çalışmaların planlama ve koordinasyonunun sağlandığı Maarif Konağı'nı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay'ın da eşlik ettiği ziyarette konak içerisinde oluşturulan çalışma atölyelerini gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şimşek, içerik geliştirme, ölçme değerlendirme ve materyal geliştirme alanlarında incelemelerde bulunarak görevli öğretmenlerle sohbet etti. Şimşek, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Yener, konakta yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında Vali Şimşek'e bilgi verdi. Yener; Maarif Konağının, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Sivas genelinde yürütülen çalışmaların planlama ve koordinasyonu ile örnek çalışmaların duyurulması ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Sivas Valiliği himayesinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle hayata geçirildiğini belirtti.


Editor : DEMET KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER