Spor

VALİ´DEN SİVASSPOR ÇAĞRISI

VALİ´DEN SİVASSPOR ÇAĞRISI

VALİ´DEN SİVASSPOR ÇAĞRISI
22-12-2018 07:23

NURETTİN ÇUKURYURT

Vali Salih Ayhan, yarın Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanacak maç öncesi İstanbul´daki Sivaslı dernekleri maça davet etti.

Takıma destek olma amacıyla yazılı bir açıklama yapan Vali Ayhan; ?Sivasspor 5 milyon Sivas´lının temsilcisidir. İstanbul´da takımımızı yalnız bırakmayalım? dedi.

Ayhan açıklamasında şunları kaydetti; ?Kendi sahasında yalnız kalmayan Sivassporumuzu deplasmanda da desteklememiz gerekmektedir. Şehir dışında milyonlarca gurbetçisi ve sivil toplum kuruluşu bulunan Sivas´ın deplasman maçlarına kendi sahasında maça çıkıyormuşçasına hissi vermek, 90 dakika destek olmak, dışarıda takımımızı yalnız bırakmamak başta siz değerli sivil toplum kuruluşlarımızın ve biz idarecilerin bir görevidir. Şimdi takıma tam destek olma vaktidir. Şimdi Sivas´ın adını Avrupa´ya duyurma zamanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Sivassporumuzun Galatasaray ile yapacağı maçta İstanbul´daki tüm sivil toplum kuruluşlarımızın tribünleri dolduracağına inancım tamdır. Bu maçın stadın dolmasına vesile olmasını diliyor, bundan sonraki süreçte de Sivassporumuzu deplasman maçlarında yalnız bırakmamanızı temenni ediyorum. Şimdi Sivassporumuz sizlerle daha güçlü? İzleyici olma taraftar ol, destek ol? Sivasspor´a güç ver, maçlarında yanında ol??

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER