Gündem

Vatandaşın her zaman emrindeyiz

Vatandaşın her zaman emrindeyiz

Vatandaşın her zaman emrindeyiz
12-03-2022 07:00

Uğur YİĞİT

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 2023 seçim çalışmalarına devam ediyor. Sivas'ta merkeze bağlı 154 köyde yerel yönetimler başkanlığının öncülüğünde Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla merkez köylerde bölge toplantılarını sürdürmeye devam ediyor.

2 yıllık süreç içerisinde merkeze bağlı 154 köyü, yaz kış demeden ziyaret eden AK kadrolar, köy temsilcileri, köy muhtarları ve köy halkı ile bir araya gelerek kırsaldaki sıkıntıları dinleyerek sıkıntıların çözüme kavuşturulması için seferber oluyor.

Merkeze bağlı Kavlak köyünde bölgede bulunan köy muhtarları, köy temsilcileri ve bölge halkıyla bir araya gelerek geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenledi.

Sadece seçim döneminde değil, her zaman vatandaşın emrinde olduklarını ifade eden AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, “Bizler AK kadrolar olarak nasıl ki 20 yıldır milletimizin desteğiyle iktidar olduysak, milletimizden aldığımız desteği hizmete dönüştürmek için 7/24 mesaideyiz ve köylerimizin sorunlarıyla birebir ilgilenerek sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. 5’nci kez köylerimizi ziyaret etmeye başladık ve bu ziyaretlerimizde köylerimizdeki sıkıntıları yerinde görüp anında karar alarak sıkıntıların çözüme ulaştırmak için hemen harekete geçiyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER