Gündem

Vekil Toy'dan Sivaslılara Davet

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, meclisten vatandaşları İstanbul’da düzenlenen 15’nci Sivas tanıtım günlerine davet etti.

Vekil Toy'dan Sivaslılara Davet
11-10-2024 10:17
SİVAS

YUNUS BUDAKTAŞ

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda gündem dışı partisi adına söz aldı.

İstanbul’da düzenlenen tanıtım günlerine vatandaşları davet eden Vekil Toy, “Anadolu'nun zengin kültür hazinesi sultan şehrimizin gelenekselleşmiş 15'inci Sivas Tanıtım Günleri 11-12-13 Ekim tarihlerinde Kâğıthane Hasbahçe'de gerçekleştirilecek. Sivas Günleri yapıldığı ilk günden bugüne Sivas'ımızın tanıtılmasına, dünyanın dört bir yanına dağılmış Sivaslılar arasındaki birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin daha da güçlenmesine ev sahipliği yapıyor. Memleket hasreti çeken gurbetçi hemşerilerimizin ayağına Sivas'ı getirirken Sivas dostlarının da sayısını artırıyor. Sivas günlerinde her biri ayrı değer olan 17 ilçemiz kurdukları stantlarla tarihî doku ve yöresel lezzetlerini misafirlerimizin istifadesine sunarken kültürel zenginlikleriyle de gönüllerde iz bırakıyor. Birçok şair, yazar, sanatçı ve daha niceleri oluşan kültür atmosferinde Sivas sevdalılarıyla buluşuyor, Sivas'ımızın hadimi ve Sivaslı hemşerilerimizin vekili olarak bu anlamlı organizasyona katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızı Sivas günlerine davet ediyorum.” dedi.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER