Gündem

Vekil Toy Sivas'ı Geziyor!

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy, "Gidemediğin, Ulaşamadığın, Dokunamadığın, Varlığını hissettiremediğin yer senin değildir." diyerek 25 köyü ziyaret etti. Sıkıntı ve talepleri dinleyen Toy vatandaşlarla sohbet etti.

Vekil Toy Sivas'ı Geziyor!
26-08-2024 12:44
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Meclisin tatili girmesinin ardından AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy, Toparduç, Tatlıpınar, Elalibey, Dağönü, Hatunçayırı, Çağlıcaöre, Mescit, Oğlaklı, Gürükbekir, Dereköyü, Yeşildere, Alacahan, Sutaşı, İmamın, Çetinkaya, Soğukpınar, Akçaşehir, Paşamçayırı, Yeşilkale, Eymir, Sultanpıanar, Minarekaya, Yeşilyurt, Kalkım, Kavak/Mescit köylerini ziyaret ederek, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Toy, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gönül siyasetinin bir neferi olarak alevi demeden, sünni demeden, zaza çerkez, kürt demeden köy köy gezdik, kıymetli hemşerilerimizle buluştuk. Birleştirici ve bütünleştirici bir dil, yaratandan ötürü duyduğumuz muhabbetle sevgimizi götürdük, hürmet ettik, dertleştik. Bu güne kadar bizi hoş gören, duygularımıza mukabele eden tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, bu gönül yolculuğuna her gün bir yenisini eklemek üzere tüm vatandaşlarımıza selam ediyorum.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER