Spor

Voleybolun Şampiyonları

Sivas’ta yoğun katılımla düzenlenen “2. Kamu Spor Oyunları Kadınlar ve Erkekler Voleybol müsabakaları” oynanan final maçlarının ardından tamamlandı. Kadınlarda Sivas Numune Hastanesi, erkeklerde ise TÜRASAŞ şampiyon olarak Sivas’ı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Voleybolun Şampiyonları
23-09-2024 11:59
SİVAS

AYDIN DELİKTAŞ

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta düzenlenen “2. Kamu Spor Oyunları Kadınlar ve Erkekler Voleybol müsabakaları” sona erdi.

Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'nda voleybol, basketbol ve masa tenisi kategorilerinde yapılan müsabakalarda voleybol maçları tamamlandı.

Kadınlar Voleybol'da şampiyon Sivas Numune Hastanesi oldu. Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'nda oynanan final maçında Cumhuriyet Üniversitesini 3-0 mağlup eden Sivas Numune Hastanesi şampiyon oldu. Şampiyon ekip Sivas'ı, Karaman'da oynanacak bölge şampiyonasında temsil edecek. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ikinci, Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

TÜRASAŞ ADLİYE’Yİ 3-1 YENDİ

Kamu Spor Oyunları Erkekler Voleybol'da ise şampiyon TÜRASAŞ oldu. Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol kategorilerinde yapılan müsabakalarda Erkekler Voleybol'da Adliye'yi 3-1 mağlup eden TÜRASAŞ şampiyonluğa uzandı. TÜRASAŞ, Sivas’ı Karaman'da oynanacak bölge şampiyonasında temsil edecek. Adliye ikinci, Sağlık İl Müdürlüğü üçüncü ve Hafik İlçe Milli Eğitim ise dördüncü oldu.

İL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Maçlar sonunda dereceye giren ekipler için ödül töreni düzenlendi. Takımlara ödüllerini Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şube müdürleri ve Voleybol İl Temsilciliği yetkilileri takdim etti. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, ödül töreninde yaptığı konuşmasında, “Şampiyon olan ekipleri tebrik ediyorum, bölge şampiyonasında da başarılar diliyorum. Güzel maçlar izledik. Centilmence maçlar ortaya çıktı. Oyunlarından iyi geri dönüşümler aldık. Müsabakalara katılan ekipleri tebrik ediyorum” dedi.

Voleybol İl Temsilcisi Kılıçaslan Gültekin de, şampiyon takımları tebrik ederek bölge şampiyonasında başarılar diledi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER