Dünya

Yaşlı kadını diri diri yedi!

Endonezya'da nehirde tabak yıkayan 54 yaşındaki kadın hayatının dehşetini yaşadı. Feci ölümü tüm kasabayı korkuttu.

Yaşlı kadını diri diri yedi!
22-08-2024 14:49
SİVAS

Haber Merkezi

Endonezya'nın Maluka bölgesinde Wali Nehri kıyısında 54 yaşındaki Halima Rahakbauw, tabak yıkadığı sırada bir timsahın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

kapak1

“TİMSAHIN AĞZINDA BACAKLAR GÖRÜNÜYORDU”

Ali Rahangmetan, Wali Köprüsü'nden geçerken suda bir hareketlilik fark etti. Dikkatli baktığında, bir timsahın ağzından sarkan iki bacak gördüğünü belirten Rahangmetan, “Saat 10.30 civarında suda bir kargaşa gördüm. Timsahın ağzında sadece bacaklar görünüyordu. Emin olmak için arabamdan indim ve bunun bir timsah tarafından saldırıya uğramış bir insan olduğunu anladım. Cinsiyetini bile anlayamadım; sadece bacaklar ve bağırsaklar görünüyordu” dedi.

2

VURULANA KADAR CESEDİ YEMEYE DEVAM ETTİ

Rahangmetan'ın durumu polise bildirmesi üzerine, ailesi tarafından kayıp olarak bildirilen Halima'yı bulmak için acil bir arama başlatıldı. Polis, yerel saatle 12.37'de dişi timsahı yakalamak için nehir kıyısında arama çalışmalarına başladı. Polis, timsahın vurulmadan önce kadının cesedini yemeye devam ettiğini açıkladı.

1

Olayın ardından köylüler, kadının cesedini sürükleyerek kasabaya götürdü ve yapılan incelemelerde insan kalıntılarına ulaşıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER