Siyaset

"YATIRIMCI GETİREREK SİVAS´I BÜYÜTECEĞİM"

"YATIRIMCI GETİREREK SİVAS´I BÜYÜTECEĞİM"

30-10-2018 07:58

Nurettin ÇUKURYURT/

                Ak Parti´den Belediye Başkan adayı adayı olduğunu açıklayan MÜSİAD Sivas Başkanı Mustafa Coşkun, iş dünyası ile çok iyi ilişkiler içiresinde olduğunu belirterek, ?İlk hedefim yatırımcı getirerek Sivas´ın büyüme noktasında önünü açmak olacak, İmarda da şeffaflık ve eşitlik sağlayacağız?dedi.

                Baro ve MÜSİAD Başkanlığından sonra Sivas´a Belediye başkanı olarak hizmet etmek için aday olduğunu hatırlatan ve dün gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Haydar Aldıkaçtı´ya değerlendirmelerde bulunan Coşkun, Sivas´ın artık yeni bir ivmeyle büyük şehir olma yolunda adım atması gerektiğini vurgulayarak, ?Adaylıkla ilgili süreci takip ediyorum. Projelerimi yakın gelecekte tek tek açıklayacağım. Ama şunu belirteyim ki, ilk hedefim 3 dönemdir içerisinde olduğum MÜSİAD´daki tecrübelerimi ve ilişkilerimi Sivas´a yansıtmak istiyorum. MÜSİAD dünyanın her yerinde 200´den fazla şubeye sahip, iş adamlarını bünyesinde barındıran önemli bir kuruluştur. Bende yıllardır burada görev yaptım, iyi ilişkilerim var. Son zamanlarda çeşitli sektörlerle ilgili düzenlediğimiz zirvelerden bir çoğunu Sivas´ta yaptık. Önemli mesafe aldık, iş adamlarına Sivas´ı, potansiyelini, değerlerini tanıttık. Şimdi bunu daha iyi noktalara taşımak istiyorum. Sivas yatırımlarla büyür, bu yönde önünü açmak için yatırımcı getirerek, süreci başlatacağız?dedi.

                Sivas´ın en önemli sorununun işsizlik olduğuna da işaret eden Başkan adayı Coşkun, yatırım ve büyümeye paralel olarak işsizliğin azalacağını, bu gelişmeler ışığında şehrin geleceğine diğer projeleriyle yön vermeye çalışacağını da belirterek, ?İkinci önceliğimiz şehir imarında şeffaf ve eşitlik ilkemiz olacaktır. Belediye meclisinin bütün imar kararları canlı olarak yayınlanacak, herkes neyin neden yapıldığını bilecek, görecek. Hem dedikodu olmayacak, hem de çok daha iyi ve modern bir imar uygulaması olacak?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER