Siyaset

?YENİ ATILIM DÖNEMİNE GİRDİK?

?YENİ ATILIM DÖNEMİNE GİRDİK?

?YENİ ATILIM DÖNEMİNE GİRDİK?
24-05-2017 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yeniden Genel Başkan olmasının Ak Parti kadrolarında sevinçle karşılandığını ve motivasyon yarattığını söyleyen Başkan Şahin ?Yeni bir atılım dönemine girdik. Türkiye´de, Sivas da hedeflerine koşar adımlarla ilerleyecektir? dedi.

SİVAS FARKINI HİSSETTİRDİ

Pazar günü yapılan AK Parti olağanüstü Büyük Kongresine Sivas´ın, il, Kadın, Gençlik, Merkez İlçe ve Mahalle yönetimlerinden oluşan yoğun bir katılım gösterdiğini belirten İl Başkanı Ziya Şahin, ?Her kademe ile Sivas teşkilatları olarak farkımızı hissettirdik? dedi.

DEĞİŞİMLER VE REFORMLAR

Büyük Kongre değerlendirmesinde bulunan İl Başkanı Şahin, Erdoğan´ın dönüşünün yeni değişimler ve reformlar getireceğini ifade ederek ?Yeni bir atılım dönemine kurucu liderimizle birlikte girmiş bulunuyoruz. Bu dönemde bizler de partimizin vereceği görevleri layıkıyla yerine getirme çabasında olacağız? dedi.

Nurettin ÇUKURYURT/

            Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Ak Parti Genel Başkanlığına dönmesiyle ilgili değerlendirmede bulunarak ?Yeni bir atılım dönemine girdik? dedi.

            Sivas teşkilatı olarak 3.olağanüstü büyük kongreye İl, Merkez İlçe, Kadın, Gençlik ve mahalle yönetimlerinin iştirakiyle yoğun bir katılım gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Şahin ?Sivas teşkilatları olarak farkımızı bir kez daha hissettirdik? dedi.

            DEĞİŞİM ve REFORMLAR

            Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 998 gün sonra kurucusu olduğu Ak Partinin başına tekrar geçmesinin, teşkilatlarda ve partililer arasında büyük sevinç ve yeni bir motivasyon yarattığını da vurgulayan İl Başkanı Şahin, ?Yeni bir atılım dönemine Kurucu Liderimizle birlikte girmiş bulunmaktayız. Değişimlerin ve reformların olacağı bu dönemde bizler de partimizin verdiği görevleri layıkıyla yerine getirmek için çaba göstereceğiz.? diye konuştu.

 MOTİVASYON OLACAK

?Sorumluluklarımız gün geçtikçe artmakta fakat milletimize hizmet yolunda görev bilincimiz bu sorumlulukları en heyecanlı şekilde yerine getirmemiz için motive kaynağı olmaktadır. Tecrübelerimizle birlikte planlı bir şekilde ülkemizin ve Sivasımızın hedeflerine koşar adım ilerleyeceğiz.?diyen Başkan Şahin, ?Vatan, millet ve partimiz için verdiğimiz mücadelemiz şeref nişanı ve onur kaynağıdır. İşte bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz? dedi.

HEDEFLERE KOŞAR ADIM

Yeni MKYK  üyelerine görevinde başarılar dileğinde de bulunan Başkan Şahin ? Allah yardımcıları olsun. 16 Nisan´da milletimizden almış olduğumuz reform ve değişim mesajını 2019´a kadar en hızlı şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın? dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER