Magazin

YENİ ESERİ ŞAHANE OLDU

YENİ ESERİ ŞAHANE OLDU

YENİ ESERİ ŞAHANE OLDU
24-11-2017 07:59

                 NURETTİN ÇUKURYURT

                Belediye Başkanı Sami Aydın´ın şehir trafiğini rahatlatmak için yapmakta olduğu dev yatırımlardan olan Yukarı Tekke alt-geçidinde çalışmalar tamamlandı. Gazi Lisesi kavşağı alt-geçidi yapımında ise son aşamaya gelindiği görüldü.

                Geçen yıl şehir merkezinde birçok caddedeki refüjleri kaldırarak yaptığı yeni düzenlemelerle vatandaşların takdirini toplayan Başkan Aydın´ın, yakında hizmete girecek son eseri konumundaki çift gidiş-gelişli, Yukarı-Tekke alt geçidinde asfalt çalışmaları da bitirildi. Özellikle, Kabristanlık, şehrin doğu çıkışı ve Organize sanayi bölgesinin ulaşım ağı olması nedeniyle trafiğe büyük ölçüde rahatlama getirecek alt-geçidin çok yakında trafiğe açılması bekleniyor.

                ?ŞAHANE OLDU?

                Yukarı Tekke bölgesinde yapılan kavşak ve altgeçitle ilgili görüşlerini sorduğumuz semt sakinleri, hemen her gün Kabristanlığa gelen cenaze konvoylarının da büyük sıkıntı çektiğini vurgulayarak ?Kavşakta artık trafik sorunu olmayacak. Yoğunluğu dikkate alınarak, çift yönlü olması da iyi oldu. Şahane bir çalışma, Başkan Aydın´a teşekkür ederiz? dediler.

                3.KAVŞAK TA BİTMEK ÜZERE

                Halfelik ve Yukarı Tekke´den sonra şehrin 3. altgeçidi olarak inşa edilmekte olan Gazi Lisesi kavşağındaki çalışmaların da son aşamaya geldiği görüldü. Tek gidiş-gelişli olan kavşağın en geç önümüzdeki ay içerisinde trafiğe açılabileceği öğrenildi.

               

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER