Gündem

Yeni Yılda Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler Belli Oldu İşte O Liste...

2024 yılı itibariyle Türkiye’den kimlik kartı yada pasaport ile gidilebilecek ülkelerin güncel listesini Dışişleri Bakanlığı yayınladı. İşte vize mecburiyeti olmadan gidilebilecek ülkeler

Yeni Yılda Vizesiz Gidilebilecek Ülkeler Belli Oldu İşte O Liste...
02-01-2024 11:05
SÄ°VAS

Haber Merkezi

Yeni yılda Azerbaycan'a kimlik kartı ve Türk pasaportu ile gidilebiliyor. 90 gün vizesiz gidilebilecek ülkelerden biri de Azerbaycan...

Arnavutluk için 90 gün vizesiz seyahat imkanı mümkün.

Türk vatandaşları Bahamalar seyahatlerinde 90 gün vizesiz olacak.

Bahreyn’e 15 gün vizesiz gidebilirsiniz. Bahreyn için kapıda vize ve online vize uygulamaları var. Bahreyn'e girişte ücretsiz olarak 15 günlük vizenizi alabilirsiniz.

Barbados 90 gün içinde vizesiz olarak gidilebilecek ülkelerden biri...

Bosna Hersek, Türkiye’den vize istemeyen ülkelerden biri. Bosna Herkes ziyareti için pasaport zorunluluğu var. Vizesiz 90 gün konaklanabilir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 30 gün vizesiz seyahat edebilirsiniz. Pasaporta ihtiyaç duymadan kimlikle de giriş yapılabilir.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne online vize uygulaması bulunuyor. Vize başvurunuz seyahat tarihinizden en az 7 iş günü erken yapılması gerekiyor.

Gürcistan için pasaporta ihtiyaç duymadan kimlik ile giriş yapılabilir, 90 gün içinde de vizesiz seyahat imkanı sunuyor.



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER